CodeTwo Exchange Rules

Exchange Server 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, Outlook ve cep telefonları için e-posta imzaları, markalama ve sorumluluk reddi beyanları

CodeTwo Exchange Rules, yöneticilerin Microsoft Exchange Server’daki e-posta imzalarının ve feragatnamelerin yönetimini merkezileştirmesine yardımcı olmak için tasarlanmış bir sunucu uygulamasıdır. Bu Exchange imza yöneticisi, bilgisayarlarında veya mobil cihazlarında herhangi bir yapılandırma yapmadan şirketinizdeki tüm çalışanlar için hızlı bir şekilde profesyonel imzalar oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

Program şunları yapmanızı sağlar:

  • E-posta imzalarını ve sorumluluk reddi beyanlarını birleştirin ve merkezi olarak yönetin

  • Active Directory alanlarına sahip bir HTML düzenleyicisi kullanarak kişiselleştirilmiş imzalar oluşturun

  • E-posta yazışmalarındaki en son yanıtın altına doğrudan imza ekleyin

  • E-postalara satır içi olarak şirket logosu, fotoğraflar ve diğer grafikleri ekleyin (ek olarak değil)

  • Gönderenin e-posta istemcilerindeki Gönderilmiş Öğeler klasöründeki imzaları görüntüleyin

  • Çeşitli gönderen ve alıcı grupları için farklı imza şablonları oluşturun

  • HTML, RTF ve Düz Metin formatlarında imza ekleyin

  • Tüm veya seçilen e-postalara tanıtım afişleri ekleyin

  • Gönderenler tarafından kullanılan her türlü mobil cihaz desteği (ör. İPhone / iPad, Android, Blackberry, Outlook, Entourage, OWA vb.)

Şirketinizdeki e-posta imzalarını birleştirin

Programımızın şirketinizdeki tüm çalışanların e-posta imzalarını ve sorumluluk reddi beyanlarını birleştirmenize nasıl yardımcı olabileceğini görmek için bu videoyu izleyin.

Desteklenen sistemler
CodeTwo Exchange Rules, her biri farklı bir Exchange Server sürümü için farklı sürümlerde gelir. Sahip olduğunuz sunucu sürümünü seçin:

  • Exchange 2019
  • Exchange 2016
  • Exchange 2013
  • Exchange 2010
  • Exchange 2007

Office 365 e-posta imza yöneticisi için lütfen Office 365 için CodeTwo E-posta İmzaları‘na bakın.

Otomatik imzalar
İmzalar, tanımladığınız kurallara göre eklenir. Yalnızca seçilen kullanıcılar veya alıcılar için kurallar oluşturun ve programın hangi imzaların ne zaman ekleneceğine otomatik olarak karar vermesine izin verin. Kullanıcıların posta istemcilerinde herhangi bir şey kurma ihtiyacını sonsuza kadar ortadan kaldırın.

Merkezi olarak sorumluluk reddi beyanları oluşturun
Kullanıcılar tarafından hangi e-posta istemcisini kullanıyor olursa olsun, e-postalara doğru şekilde yerleştirilen yasal feragatnameleri Exchange postasına otomatik olarak ekleyin.

Yeni mesajlar için tam içerikli imzalar, yanıtlar / iletiler için basitleştirilmiş
CodeTwo Exchange Rules, mesaj türüne göre farklı imzalar (gelişmiş veya basit olanlar) kullanmanıza izin verir. Bu işlevsellik sayesinde, program yeni e-posta iletilerinize tam bir e-posta imzası (logolar, afişler ve sosyal medya simgeleri ile) ve yanıtlarınıza veya iletilerinize basit bir imza ekleyebilir.

İmzalardaki Active Directory öznitelikleri
İmzalar yalnızca birleşik ve küresel olmakla kalmaz, aynı zamanda tamamen kişiselleştirilmiş kalır. Şablonları tasarlarken Active Directory yer tutucuları ekleyin ve her imza, kurumsal görüntünüzün aynı anda bir arada kalmasını sağlayarak her bir kullanıcı için özel olarak tasarlanacaktır.

BT dışı personel tarafından kontrol edilen şirket e-posta imzaları
Şirketinizin görsel kimlik uzmanlarının, sunucu yöneticisinin yardımı olmadan tüm Exchange kuruluşu genelinde e-posta imzalarını yönetmesine izin verin.

Logolar, fotoğraflar ve afişler
Hangi cihazı kullanıyor olursanız olun, e-posta imzalarınız yine de güzel ve profesyonel görünecektir. Gelişmiş grafikler, şirket logoları ve daha fazlasını ekleyin.

Outlook, mobil cihazlar ve diğer posta istemcileri için destek
CodeTwo Exchange Kuralları, neredeyse tüm cihazlardan ve e-posta istemcilerinden gönderilen e-postalara sorumluluk reddi bildirimlerini damgalayabilir. Outlook, OWA, Mac için Outlook, Entourage, iDevices, Android ve Windows mobil posta istemcileri tam olarak desteklenmektedir.

WYSIWYG şablon editörü
İmza şablonlarını oluşturmak çok kolaydır ve HTML deneyimi gerektirmez. Sadece birkaç tıklama ile Exchange postanız için HTML, RTF ve düz metin imzaları oluşturabilirsiniz.

Grup imzaları
Kurallarınızı, seçilen departmanlar, gruplar veya bireysel kullanıcılar için farklı imzalar eklemek üzere ayarlayın. Birden fazla şablon oluşturun ve bunları merkezi olarak yönetin.

Gönderilmiş Öğeler Güncellemesi
Artık kullanıcılar, imzalar sunucu tarafında damgalanmış olsa bile, e-posta istemcilerindeki Gönderilmiş öğeler klasörlerinde imzalarını görebilirler. Bu, Exchange Hub aktarım kuralları kullanılarak yapılamaz.

İmza konumlandırma sistemi
Exchange’de, e-posta feragatnamelerinin iletilere nereye ekleneceğine karar veremezsiniz. CodeTwo Exchange Rules, otomatik imzaları üstbilgi, altbilgi olarak veya doğrudan kendi yanıtınızın altına eklemenizi sağlar.

QR kodları
QR kodları o kadar güzel ki, bunları editöre ekledik. Yine de basit bir QR kodu oluşturucu değildir – kodlar, kullanıcıların Active Directory’den alınan güncel bilgileriyle canlı olarak oluşturulur.

E-posta ile pazarlama araçları
Hiç herkesin e-postasının altına rastgele bir pazarlama başlığı eklemek istediniz mi? Ve belki de pazarlama ekibinizin bunu Exchange ayarlarına dokunmadan yapmasını istiyorsunuz? Oh evet – bunu CodeTwo Exchange Kuralları ile yapabilirler.

E-posta imzaları kampanyalarının performansını izleyin
E-posta imza şablonlarınızın performansını izlemek için Google Analytics (veya başka herhangi bir web analizi yazılımı) ile birlikte CodeTwo Exchange Kurallarını kullanın. Bağlantılara kaç kullanıcının tıkladığını ve web sitenizde ne yaptığını görün.

İOS cihazları tarafından silinen görüntüleri geri yükleyin
İPhone ve iPad’den gelen yanıtlar ve iletiler artık e-postalarınızdaki resimleri silmez. CodeTwo Exchange Rules Ailesi artık normalde iOS cihazları tarafından yazışmalardan kaldırılacak olan tüm resimleri saklayabilir.

Çok sunuculu ortam desteği
Program son derece ölçeklenebilir ve çok sunuculu ortamlarda bile kusursuz çalışacak şekilde optimize edilmiştir. Yönetim panelinde her değişiklik yapıldığında, bunları Exchange Server organizasyonunuzu barındıran tüm makinelere kolayca gönderebilirsiniz. Ayarları birçok bilgisayara manuel olarak dağıtmanıza gerek yok!

Hibrit ortamlar için destek
Programın tüm e-posta imzası kontrol özellikleri şirket içi Exchange – merkezi posta aktarımına sahip Office 365 karma ortamlarında kullanılabilir.

Kural planlayıcı
Yak ve unut. E-posta imzanızı ve afiş kampanyalarınızı önceden planlayın ve gerektiğinde programın bunları otomatik olarak açıp kapatmasına izin verin.

E-postalara tek tıklamayla memnuniyet anketleri ekleyin
Tek tıkla anketler, müşteri memnuniyetini ölçmek için oldukça etkili bir çözümdür. CodeTwo Exchange Rules, e-posta imzalarınıza kullanıcı tarafından özelleştirilmiş derecelendirme düğmeleri eklemenizi sağlar. Ortaklarımızın üçüncü taraf araçlarının yardımıyla – Müşteri Termometresi veya CrewHu, müşterilerinizden geri bildirim toplayabilir ve deneyimlerini büyük ölçüde iyileştirmek için kullanabilirsiniz.

Hızlı kurulum, kullanımı kolay
Programı indirin ve Exchange Sunucunuzda ne kadar hızlı çalıştırıp çalıştırabileceğinizi görün. Ve tek başına gitmek zorunda değilsin – bizden her zaman yardım isteyebilirsin.

Tasarım gereği gizlilik, varsayılan olarak gizlilik
Programa dahil edilen güvenlik önlemleri dikkate alınır

CodeTwo Exchange Rules Family – Talep Formu

CodeTwo Exchange Rules Family satın almak ister misiniz – Aşağıdaki talep formunu doldurun hemen size ulaşalım.